seger Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 nie bo jest za długa. przecież sa dysze do kałacha... Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Słyszałem, że te do AUG`a są najbardziej szczelne. A nie wiecie przypadkiem ile kosztuje zrobienie okładzin drewnianych przez stolarza??:D Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 To zależy, moim zdaniem taniej wyjdzie kupić oryginalne drewna od AKM i je przerobić ;) Swoją drogą te drewna w tej cymce ujdą. Jedynie ich kolor jest dla mnie "za czerwony". Cóż... trzeba będzie przemalować :) Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 oryginalne drewna do AKM? a ile to kosztuje??:D Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 oryginalne drewna do AKM? a ile to kosztuje??:D Nie na błagam nie znasz allegro.pl ? Może na talerzyku podać? A proszę: http://allegro.pl/search.php?string=ak&...1&country=1 Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Nie wiedziałem, że takie rzeczy na allegro puszczają xD Quote Link to post Share on other sites
goliat1939 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 To widzisz ilu ciekawych rzeczy z WMASGa się dowiesz :P Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz mnóstwo innych części z wersji ostrej, a ile zabawy przy spasowaniu tych części potem :D Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Wystarczy, że już miałem zabawę z wymianą silnika na TM EG700 i na stockowych kablach i baterii rof i kultura się nieźle poprawiła. I powiedzcie mi czy te kable http://www.taiwangun.com/shop,show,1274 będą dobre? Ponieważ nie chcę się tak fest bawić żeby kupować silikonowe i je konkretnie przerabiać i nie mam kasy, żeby kupować jakieś po 100pln. pozdro Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 (edited) ja pierd**ę.... kable silikonowe dajesz 1,5mm 1m za 14zł dodatkowo do silniczka 1mm za 9zł za metr i deansy za 1,5zł za sztuke i masz z głowy... te sa badziewne, sztywne i z tamiya kiepskimi wtyczkami. "jedyne słuszne" to t-connectory Edited April 30, 2009 by seger Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Seger jak mi zrobisz takie okablowanie i dodasz dodatkowo kabel do baterii dam Ci 25pln + przesyłkę. Tak, żebym tylko musiał podmienić kabel z baterii i przylutować te. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Odkopuje... temat z magicznych czasów kiedy jeszcze nawet Lukira był nowy :happy: Mam pytanie, czy CM.036 wytrzyma M135 Elementa w stocku na 7.4v LiPo? Muszę się upewnić. Bo w tygodniu będę montował. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Stare dobre czasy:D Daj foto tłoka z głowicą to Ci powiem czy wytrzyma :D Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Replika już złożona, na PW się wcześniej pytałem ;). Głowica tłoka była wymieniona (JG/Boyi łożyskowany), do tego jeszcze wstawiłem głowicę cylindra G&P z najnowszej serii, bo to co ta replika miała w środku to ogólnie cuda na kiju (odkupiona). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts