Szczups Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Witam. Ostatnio na mini-strzelance pożyczyłem kumplowi wyżej wymienionego kałacha i nagle jakoś lekko szła rączka przeładowująca. Gdy otworzyłem górę zobaczyłem coś takiego: http://patrz.pl/zdjecia/usterka-kalacha Co to może być? Edited March 22, 2009 by Szczups Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Nie jestem pewien, ale to chyba pęknięcie tłoka, powtarzam nie jestem pewien. Quote Link to post Share on other sites
Szczups Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 A ile kosztują takie tłoki? Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Jeśli nawet takowy znajdziesz do kupienia. Prawdopodobnie jedyny sposób to kupienie nowego kałacha albo odkupienie od kogoś części z zepsutego. Możesz spróbować to skleić, choć nie gwarantuję, że się uda. Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Hm... Mógłbyś dać większe zdjęcie, tzn. z większej wysokości? Edit: I z czego to jest? Mi wygląda na jakieś tworzywo... Edited June 22, 2009 by Filipoo23 Quote Link to post Share on other sites
Leo666 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Witam!!! Sklajenie tu dużo nie da. Po jakimś czasie, lub po naciągnięciu sprężyny klej puści. Nie wiem czy znajdziesz na internecie jakiś tłoków to tego CM-a Pozdrawiam Leo 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts