szczupe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Witam! Kupiłem ostatnio replikę G36K od JG i chciałbym wymienic stockową lufę na precyzyjną. Długość lufy wewnętrznej w tym karabinku to 355mm a ja nie mogę nigdzie znaleźć precki o takiej długości. Pytanie: Czy lufa precyzyjna Systemy o długości 363mm będzie pasować? Chciałbym też wymienić gumkę hopup. Czy powinna także byc Systemy bo na forum czytałem że przy różnych producentach może byc problem z założeniem pierścienia. A może ktoś poleci jakieś rozsądne zestawienie... Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 precka 363mm pasuje idealnie, gumka systemy to chyba najlepszy wybór , więc nei ma co kombinować... W mojej gietce w zrrojowni zmieniono jeszcze dystanser bo stockowy byl podobno nieco za krótki/ za miekki Quote Link to post Share on other sites
Ununoctium Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Tak, jak pisze Tomacat. Lufa 363mm nieco wystaje z lufy zewnętrznej, ale tłumik płomienia i tak ją zakrywa. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Wielkie dzięki!! Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts