gruby91 Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Moje pierwsze pytanie to czy ktoś używał tej baterii 9.6V 2200mAh Ni-MH ICS stick?. Ja kupiłem takie dwie i po sformatowaniu baterie dziwnie sie zachowują, albo da sie oddać na nich jeden strzal i potem juz klapa, albo trzeba je "rozgrzac" pykajac spustem a i tak bedzie tylko jeden strzal. Używam ich w AK74 phantom ICS. prosił bym o jakies pomocne rady ps inne baterie dzialaja na tej broni bez problemów Quote Link to post Share on other sites
wally Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 To raczej nie jest wina baterii tylko zbyt dużych oporów w replice. Sprawdź docisk silnika. Tak bajdełej, nigdy "nie rozgrzewaj" baterii pykając spustem bo to jest krótka droga do uszkaodznia ogniw. Quote Link to post Share on other sites
gruby91 Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 inne baterie dzialaja na tej replice nawet 8,4V Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts