Julian10 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Dzisiaj wpadłem na pomysł żeby przerobić moje G36. Odkręciłem szyne ris główną (na której montuje sie kolimator itp.) A w jej miejsce włozyłem małą szyne ktorą odmątowałem z chwytu przedniego. Dlatego że nie wiem czy ten pomysł sie sprawdzi w praktyce nie próbowałem tego przykręcać na stałe tylko na taśmę izolacyjną że jest czarna to prawie nic nie widac. Wiem że replika słaba więc sie naśmiewajcie. FOTO : g36 g36 Link to post Share on other sites
piechcio Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Wg mnie to nie ma sensu, bo jeśli masz tę długą szynę ris to znacznie lepiej będzie wyglądać niż to co masz w tej chwili. Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Powiem ci, że nie ty pierwszy wpadłeś na coś podobnego, pewni inżynierzy też o (prawie) takim czymś pomyśleli. Niemniej jednak kolimator trzymany na izolację? Nigga please. Nawet na replice DE z 'kolimatorem'... :roll: Link to post Share on other sites
Julian10 Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 fajny pomysl niewidziałem tego wcześniej :D skad masz ta fotke ? bo spróboje takie cos zrobic. piechcio: właście o to chodzi ze przez ta szyne ris na ktorej jest zamantowana muszka trudno sie celuje wiec kolimator musialem wyzej ustawic Link to post Share on other sites
Zambezi Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) to nie lepiej było zdjąć po prostu te mechaniczne przyrządy celownicze? Ajaj, przepraszam ;) nie zauważyłem że to DE/BE, tu chyba nie da się po prostu odczepić tych przyrządów, więc zostaje pomysł pin-king-pin'a. Edited April 5, 2009 by Zambezi Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Mam ją z www.google.pl. A takie przyrządy, o ile pamiętam, sprzedają na WGC, no ale do DE to chyba lkepiej zrobić je samemu, owszem. Np. ulep z ryżu. ;-) Link to post Share on other sites
Julian10 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 da sie odczepic. ale dalem sobie spokoj i celuje z szczerbinki i muszki Link to post Share on other sites
Antol Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 o Tuningu G36C temat już jest. Ten zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts