grzechotnik Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Hej. Mam pytanie. Części Modify są już jako tako znane na rnku, ale nie znalazłem żadnych info o nich. Ceny poszczególnych części porównywalne do Systemy, Guardera czy CA a nawet Prometheusa. http://www.asg.com.pl/advanced_search_resu...amp;x=0&y=0 Trochę tego dużo, i tu mam pytanie czy warto skusić się na te części czy lepiej wziąć sprawdzonego producenta? Wiem, że temat trochę pokręcony, ale "ciekawi mnie i zapytuję". Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Marek Kiljan Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Z tego co na razie zauważyłem to firmą typu systema, DF czy guarder nie ustępują jedynie cenowo Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Czyli brać coś od nich czy nie? Trochę post niezrozumiały. Pzodro. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Jakościowo są porównywalne do Systemy,Deep Fire i Guardera, cenowo już nie, to kolega starał Ci się przekazać. Quote Link to post Share on other sites
sviader Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Z tego co na razie zauważyłem to firmą typu systema, DF czy guarder nie ustępują jedynie cenowo "Z tego co na razie zauważyłem to firmOM typu systema, DF czy guarder nie ustępują jedynie cenowo." "nie ustępują jedynie cenowo." = częsci Modify są tak samo drogie jak S, DF, G, ale gorzej wykonane. Chyba to autor miał na myśli :D Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Wątpię bo mam dyszę modify i jest lepiej wykonana niż systema czy guarder. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts