Ensis Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Proszę o podanie sklepów z asortymentem ASG w Poznaniu. Ja znalazłem takie sklepy: www.specshop.pl www.bron.pl Edited April 5, 2009 by Ensis Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Jest jeszcze Camuflage na tyłach Alfy i zdaje się Hero przy Kupcu i to by było na tyle. Dodatkowo jest jeszcze parę innych sklepów z art mundurowymi. Sklep stricte airsoftowy jest już tylko jeden - "Specshop". No chyba że jest jeszcze jakis inny o którym nie wiem ;-) Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Proszę o podanie sklepów z asortymentem ASG w Poznaniu. Ja znalazłem takie sklepy: www.specshop.pl www.bron.pl Nie wiem jak teraz, ale kiedyś trochę "gratów" Airsoftowych było w prawie każdym sklepie militarnym w Poznaniu. Np. w tym przy Dąbrowskiego, koło rynku Jeżyckiego było nawet sporo replik (broni krótkiej). Pozdrawiam! :) /Andrzej Quote Link to post Share on other sites
pinoczet Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 a to fakt - broń krótką a dokładnie berettę 92 można było swego czasu kupić nawet w PANTERZE ( sklep modelarski w Kupcu Poznańskim ) ale jak to teraz wygląda ... ale jeśli chodzi o mundury to z czystym sercem i sumieniem polecam HERO i CAMUFLAGE spory wybór i najrozsądniejsze ceny, sklep na Dąbrowskiego bez wątpienia ma potężny asortyment ale równie potężny narzut - na ten przykład pokrowiec na kamizelkę PASGT desert 3 w sklep.fort.send.pl to koszt 35 zł, a na Dąbrowskiego za tą przyjemność zapłacimy powyżej 100 zł Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts