Jaeger Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) A Ty tak nam to wypominasz jakbyś zazdrościł :P Możemy Cie wziąć do paczki tylko sie postaraj byc taki jak my ;) Edited April 13, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Oj, chyba niegodnym jest tego zaszczytu, lecz starania wszelkie podjac sie postaram by choc w niewielkim li tylko stopniu wam dorownac :P Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 W swej łaskawosci starania ocenimy właściwie i sprawiedliwie i może jednak godnym uznamy zostaniesz ;) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 chodzi o to ze Anr się pokłócił z przedstawicielką Miwo Lubliniec na tym forum i mówi żeby brać z Praszki. Taka prawda. Ustalmy fakty: 1) Nie pokłuciłem się. Byłem świadkiem kłutni. 2) Mnie tam nic niemiłego nie powiedziała, ale ogłosiłem bojkot. 3) Nawet jeśli tak to co z tego? To co mówie to 100% prawda. Quote Link to post Share on other sites
spet Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 "kłutni" ale byk ;). Jeszcze wracając do plecaków z pierwszego postu - używałem tego z mil teca... do przenoszenia szkolnych książek. Rozwalił się po dwóch miesiącach użytkowania, a w lesie może był ze dwa razy. Odradzam. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Faktycznie, byka strzeliłem. ;D Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 To teraz pod lawke za kare sie schowaj, a jak wyjdziesz to idz przepros byka za strzelenie go...chyba ze sie nie przyznal, to wtedy trzeba go napietnowac. A zeby wreszcie powiedziec cos w temacie - plecak kompletnie nie wart swojej ceny, ani nawet tylko jej czesci. Chyba ze ktos chce miec cos "widowiskowego" do przenoszenia waty, bo nic innego to dlugo nie utrzyma Quote Link to post Share on other sites
wrobel102 Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 (edited) A zeby wreszcie powiedziec cos w temacie - plecak kompletnie nie wart swojej ceny, ani nawet tylko jej czesci. Chyba ze ktos chce miec cos "widowiskowego" do przenoszenia waty, bo nic innego to dlugo nie utrzyma O którym plecaku mowa?/ ~EDIT ah.. ja to ślepy jestem i nie zauważyłem opini jednego urzytkownika Edited April 13, 2009 by wrobel102 Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 O obu od krakmanow i milteca zapewne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts