Bruce LeE Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Więc tak Siema po pierwsze bo jestem nowy :) Mam problem kupiłem replikę miesiąc temu i ma przebieg około 15000 kulek i kulki spadają mi nawet jak mam na full zaciągnięty hop-up. Używałem kulek 0.25g. Kupiłem gumkę Guarder razem z dystanserem lecz jeszcze nie doszła. Czy to wina po prostu stockowej gumki??? oglądałem ją i nie widziałem jakiś zużyć Dystanser był na swoim miejscu!!! To chyba nie jest wina gearboxa. :wink: Pozdrowiona :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Co masz na myśli spadają? Jeśli pluje ci kulkami bądź coś tego typu a rozbierałeś replikę możliwe jest to iż gumka ci się podwinęła.. Pozdrawiam DazO Quote Link to post Share on other sites
Bruce LeE Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Chodziło mi o to że jak strzele to nie utrzymuje toru lotu inaczej słaby zasięg bo kulki mi lecą w dół i jak ktoś jest daleko muszę celować kilka metrów na nim o to mi chodziło ;] Quote Link to post Share on other sites
DazO Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 łoo no to masz ten sam problem co ja, tyle że ja się nie pieprze i od razu poszło do serwisu. Wybacz ale jak jutro będę w serwisie to zapytam się co poszło ewe.co się stało. I ci powiem ;-) Quote Link to post Share on other sites
Bruce LeE Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 nie ma sprawy bo jeśli to gearboxa to sie powieszę :/ Quote Link to post Share on other sites
Bruce LeE Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Nie znalazłem opcji edytuj więc pisze posta pod pierwszym Już jest miodzio wymieniłem i wszystko gra :) DO ZAMKNIĘCIA pozdrawiam joker$ Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 No gumki często padają - te stockowe chińskie, zobaczyłem tylko temat to od razu na myśl przyszła mi dojechana gumka HU. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts