AdameKOSW Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Witam, co sądzicie o tej grze? Mi się gra bardzo podoba :-P . Nie gram nawet w kampanie tylko w bitwę o europę(myślę że grający wiedzą o co chodzi) Gra na bardzo długi czas. W zależności od poziomów gry wrogowie potrafią myśleć :lol: . Wg mnie w grze zasługują również na uwagę różne bitwy np. Borodino, Waterloo itp ;-) . Edited April 17, 2009 by AdameKOSW Quote Link to post Share on other sites
Myrcha Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nawet spoko gierka :wink: Zacząłem w nią grać jakieś dwa tygodnie temu. Nie szło mi w single player to zacząłem grać z kuzynem przez neta :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ...któremu to kuzynowi również nie szło w single, więc mieliśmy równe szanse :wink: :wink: Spoko gierka, jak zawsze kozacka ;-) Quote Link to post Share on other sites
babcia92 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Wg. mnie jedynka była lepsza. Przy okzji - jeśli lubisz tego rodzaju gry to polecam najnowszego Total War :killer: Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Trącąc o total war to nie grałem w najnowszą ale poza nią wszystkie inne owej serii z czystym sumieniem polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
babcia92 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Najnowsze TW rozprawia o wojnach w XVIII w. Przede wszystkim broń palna 8-) A co najważniejsze - można grać Polską! Widok szarżującej husarii niezapomniany :-P Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 hmmm dokładnnie husaria najlepsza;] ale jestem ciekaw kto uzywa w tej grze kodow np WWW, money itp ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts