Boshi Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Jeżeli biorąc pod uwagę m4/m15 to która firma przoduje ?? A i co oznacza dokładnie ICS. Dało by się znaleźć używaną ICS za 700-50?? zł Quote Link to post Share on other sites
raku Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Z tego co wiem, ICS jest znacznie mocniejszy w stocku od CA i ma znacznie lepszy motUr, jakiś ich turbo wynalazek co daje duży ROF. Może i da się znaleźć, ale to musisz samemu szukać :) Innovation Competition Satisfaction Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Jeżeli biorąc pod uwagę m4/m15 to która firma przoduje ?? To jakiś żart ma być czy co? www.icsbb.com [color=#FF0000]I[/color] [color=#FF0000]C[/color]HIH [color=#FF0000]S[/color]HIVAN ALLEDROGO szukaj używane emki pojawiają się dosyć często Edited April 20, 2009 by PRESTON Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Jeżeli biorąc pod uwagę m4/m15 to która firma przoduje ?? Według mnie ICS. Dwudzielny GB, potężny silnik to tylko kilka plusów, sam posiadam i polecam replikę. ICS (...) ma znacznie lepszy motUr, jakiś ich turbo wynalazek co daje duży ROF ICS Turbo 3000, nawet przy m180 daje niezły rof, przynajmniej producent tak twierdzi, u mnie chodzi na m100 więc szybkostrzelność nawet na 8,4v jest ogromna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts