Boshi Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 czy ta replika używana będzie dobra i czy się oplaca http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1627 pewien gościu chce ją sprzedąc za 750 zł i myślę że się to bardzo opłaca jak myślicie?? Quote Link to post Share on other sites
Junior777 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Tylko zastanów się w jakim stanie ją dostaniesz i czy potem nie będziesz musiał wpakować jeszcze raz tyle kasy w replikę Quote Link to post Share on other sites
Boshi Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 no niby replika zadbana nigdy nie serwisowana była używana 2 latka i 10-12k kulek przeleciało przez nia więc chyba nie najgorsza. A i odrazu mówię, żę nie mam kasy na nowego jakiegoś CA czy ICS z plastikowym body. A chińczyka za 700 zł napewno nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 NIe żebym odradzał, ale mój kolega się już raz nacioł i to nie dlatego że to CA tylko przysłano mu emke w opłakanym stanie, bez kolby, z przełamanym kablem. Nie śpiesz się dooszczędzaj, bo co nowe to nowe :-) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Tak ogólnie to ja sie zastanawiam co ten temat tu robi ... To zielony temat wyraźnie Quote Link to post Share on other sites
Boshi Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 Nom, ale zauważ, że mam już 3 miesiące i nie moge pisać tam tematów. A co do nowego to napewno nie uzbieram 1600 zł albo i więcej. Quote Link to post Share on other sites
Side Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Najlepiej by było, gdybyś się z potencjalnym sprzedawcą jakoś umówił. Na przykład, aby ten wysłał emke do serwisu (na przegląd) i pokazał Ci jakiś dowód, dokument potwierdzający, że replika jest w dobrym stanie wewnętrznym. Nie radziłbym kupowac kota w worku i liczyc na szczesliwy traf / uczciwośc sprzedawcy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts