theant Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 (edited) milos: 3 strzałowy burst miał być u mnie zrobiony na dodatkowym mikrowłączniku w miejscu gdzie przy spuście jest martwy przycisk w G36. Germ: milos'owi chodziło o to o czym ja pisałem - przewiercenie komory HU w miejscu podawania kulek z magazynka. Nieszczelności nie będzie bo i tak dysza wprowadza kulkę dalej do właściwej komory HU gdzie już nie wiercimy. Edited May 12, 2009 by theant Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nie zauważyłem że napisałeś o 3713, też polecam, ja stosuję go pawie cały czas. Quote Link to post Share on other sites
theant Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 W związku ze zmianami w usłudze serwisu dyndns.com i tym że nie można edytować tu własnych postów, w moich linkach należy zmienić adres www.eleinf.selfip.net na eleinf.selfip.net . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts