0utsider Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Proszę o opinie o tym sklepie jeśli go znacie bo wydaje mi się, że aktualnie jest najtańszy jeśli chodzi o Helikon'a ale problem z tym, że przyglądam się temu sklepowi już jakiś czas i nic się tam nie zmienia. Nie ma nowych towarów, towar się nie kończy nic się nie dzieje jakby sklep istniał ale dawno temu. Quote Link to post Share on other sites
vietcong Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Witam . Tak sklep jak najbardziej istnieje . Wszelkie dokładniejsze pytania proszę kierować na adres firmy . Postaramy się udzielić dokładniejszych informacji . Jeśli chodzi o aktualizacje na stronie to staramy się uzupełniać towar na bieżąco Pozdrawiam Karol Gramowski Masters-Military Quote Link to post Share on other sites
SHP Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Witam, kilka dni temu kupiłem marpata z helikona w tym sklepie - zamówiłem zły rozmiar spodni, ale telefonicznie wszystko udało się załatwić i przyszły dobre. Reasumując - bardzo miły i rzeczowy kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts