MaCiEjOoS Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) Witam Mam problem z m14 od agm'a,a dokładniej z magami. Kolega co kupił dopiero sobie do niej te magi http://www.taiwangun.com/shop,show,751 i teraz tak: magi nie trzymają się w gnieździe, a co najważniejsze nie podają kulek. No i teraz pytanie co zrobić ? Edited May 4, 2009 by MaCiEjOoS Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Prosta sprawa. M14 Cymy jest kopią TM. A AGM bardziej podchodzi pod G&G. W magazynkach do AGM masz takie ścięcia z tyłu maga. Po prostu musisz albo sprzedać magi albo zwrócić. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 Właśnie obudowa się wydaje taka sama, to tak jakby ta dziura była za mała co podaje kulki. Quote Link to post Share on other sites
kampfhund Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 (edited) Zeby magazynki cymy pasowaly do agm´a trzeba popracowac pilnikiem nad bolcem mocujacym mag w gniezdzie. Jest za dlugi i za szeroki. Po spilowaniu wszystko gra. Mam taki mag i m14 agm operacja nie jest trudna. Zobacz jaki jest bolec w oryginalnych magach agm i podpiluj ten cymy tak samo. Fakt otwor jest mniejszy ale to nie jest problem. Edited May 4, 2009 by kampfhund Quote Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 I właśnie o taka odpowiedz mi chodziło. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts