marek1988 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Witam mam takie pytanko.Czy Wzmocniony Szkielet G&P z łożyskami 6mm wytrzyma Sprężyne Guaredra 140??Dodam że bardzo rzadko będe używał full auto. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Pewnie wytrzyma ale dlaczego chcesz kupić 6mm skoro teraz już jest 8?! Większa kultura i wytrzyma spokojnie m140... Quote Link to post Share on other sites
marek1988 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 Nie mam innego wyjścia bo dostałem taki za darmo.Pytam się bo nie wiem czy wkładać w niego 140 czy raczej odłożyć.Wiem że już są 8mm.To mówisz że wytrzyma ten szkielet 140 tak??Napewno czy loteria??A jak długo??Jak już wspominałem będe używał pojedyńczego bo silniczek trochę słaby ale naciąga. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 jak ma problem z m120 to m140 trudno bezie. batka min. 9,6v najlepiej RC ogniwa. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Wytrzyma spokojnie. To są naprawdę dobre szkielety. Quote Link to post Share on other sites
marek1988 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 o baterie się nie boje bo mam 10,8 3300mAh G&P,ale rof nie jest zaciekawy.Dzięki za odpowiedz w sprawie tego szkieletu.Zdam relacje jak szkielet się zachowuje jak wszystko złoże!! Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Sorry Kolego ale jak miałby się zachowywać? Ma Cię zwyzywać czy może po mordzie lać? :-F Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Będzie niegrzeczny i nawyzywa Ci w twarz! A co do rofa. Stary jak Ty nie masz dobrego rofa na takiej batce to ja bym się martwił... Quote Link to post Share on other sites
marek1988 Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 mam mały problem.przełożyłem wszytskie części do tego szkieletu G&P ale płytka selektora nie pasuje.łożyska zabardzo wystają.Co zrobić?? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 wyrzucic do kosza... musisz przerobic lekko selektor lub na siłe włożyć. ciezej bedzie działać ale bedzie :P Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Podpiłować od środka płytkę selektora i nasmarować ją jakimś mazidłem śliskim od strony stykania się z łożyskami. Z tym piłowaniem to ostrożnie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts