Tom92 Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Wiem ,że oba guny maja takie same bebechy. Chodzi mi głownie o kolbę. Jakie są wady i zalety składanej a jakie stałej kolby? Mam dylemat co kupić i prosiłbym o wypisywanie wad/zalet ww replik. Z góry dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Składana kolba jest bardzo delikatna i nie celuje się z niej tak pewnie jak ze stałej, zdecydowanie bierz cm.28. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Stała kolba : + pewniej się celuje + minimalnie wyższa pojemność baterii + generalnie tańsza - potrzeba sporego pokrowca Składana + łatwiej się transportuje - chybocze się - łatwo ją ułamać - minimalnie niższa pojemność baterii - generalnie droższa Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Jeżeli nie zależy ci specjalnie na składanej kolbie to bierz stałą bo jest praktyczniejsza. Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Stała po pierwsze posiada większą powierzchnię na aku oraz nie jest tak łAmliwa jak ta z wersji S Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts