Sputnik_ASG Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Witam Podobnego tematu nie znalazłem, więc zakładam nowy... Nie wiem czy to co u mnie występuje, to do końca jest problem, w każdym razie, "dziwna sprawa". Ładuję gaz do maga... Wszystko ok. Strzelam... Wszystko ok. I gdy w magu jest dosłownie końcóweczka gazu, to zaczyna on ulatywać i jest takie sssssssssssssss. Gaz ulatuje nie ważne, czy jest załadowana broń i bolt wsunięty, czy nie, i tak pod sam koniec gaz ucieka... Czy to normalne ?? P.S. Ja podejrzewam, że gdy nie ma gazu, to jest mniejsze ciśnienie i może wtedy uszczelki nie są dobrze dociskane... Quote Link to post Share on other sites
Karol_K Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Zaiste tak właśnie jest , zawory dociskane są przez ciśnienie gazu gdy zaczyna go brakować ciśnienie zmniejsza się i wtedy moze wystąpić nieszczelnośc... Spróbuj trochę silikonu prysnąć... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts