Diablo Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ja złamałem dolne ucho przy montażu drewnianej kolby. uszy są bardzo kiepskie ,łatwo je ułamać. Napis SRC2006 jest po lewej stronie body z przodu , jest tłoczony , a małe logo SRC jest po prawej stronie body pomiędzy suwadłem, a okałdziną drewnianą.. Link to post Share on other sites
Acho Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 hmm na zdjęciu body ca nie widać tych uszu, czy ich nie ma czy co? http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=795 Link to post Share on other sites
Cincin Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Bo ich nie ma. Jest to wersja powiedzmy "ekonomiczna". Uszy przekładasz z body plastikowego. Jeżeli wcześniej miałeś AKS i teraz chcesz przerobić na AK - musisz kupić body SRC lub G&P. Link to post Share on other sites
Acho Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) aha, ale to znaczy że uszy mogę przełożyć? no to spoko, więc może nawet src kupie i jak się złamią to przełoże ;) edit: a czy tył CA będzie pasować do przodu SRC? Edited June 24, 2007 by Acho Link to post Share on other sites
Cincin Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) Nie do końca. Da się (trzeba) uszy przełożyć w body firmy CA, bo mają taką konstrukcję jak stock. W swoim metal body G&P, uszy mam na stałe z body i podejrzewam, że w SRC jest tak samo. edit: Co do pasowania ze sobą części body, dwóch firm. Nie mam, ale myślę, że będą (G&P pasuje z plastikiem, tylko należało trochę komorę hop-up przypilować), ale zastanawia mnie czy będą pasować wizualnie? Tz.; body G&P i CA jest matowe, szaro-czarne, a na fotkach SRC jest czarne połysk. Proszę mnie wyprowadzić z błędu, jeżeli mylę się co do SRC, ciekawi mnie jak jest w realu. Edited June 24, 2007 by akm Link to post Share on other sites
Acho Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ah faktycznie, o wyglądzie zapomniałem... a dałoby się je jakoś zmatowić? Link to post Share on other sites
Cincin Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Można pomalować obie częsci tą samą farbą... Link to post Share on other sites
Dancer Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 http://www.allegro.pl/item210299900_full_m...rt_1400zl_.html to nie czasami metal body ?? Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 a czy jakiekolwiek body AK47 będzie pasowało do AK 74?? Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 przepraszam za drugi post ale czy można gdzieś w ogóle kupić metal body AK74, AKM? Link to post Share on other sites
gremdek Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 w gunnerze jest. przednie body widziałem w machinegunie do slr. Link to post Share on other sites
vonmarxx Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) dobrZe zrozumialem, ze przy probie polaczenia abs przodu od tm z body g&p tzreba podpilowac komore hu? i czy kolba od ostrego wejdzie bez problemu do tego body czy tez tzreba cos pilowac/sztukowac. pozdrawiam ps: mam aks tm, wiec jesli chodzi o sztukowanie kolby pod kable do baterii to nie ma problemu, bo zosrawiam stick pod deklem pps: tu ten zetsaw, ktory nabylem i kolba, o ktora jest pytanie:) http://www.allegro.pl/item223565454_ak_zes...a_replike_.html Edited August 11, 2007 by vonmarxx Link to post Share on other sites
Acho Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 A co wybrać i dla czego? GP czy KA, bo ceny podobne, a biorę pod uwagę przede wszystkim: - Wytrzymałość - Oznaczenia - Kolor - Wykonanie - Ilość pracy, jaką trzeba włożyć w dopasowanie do reszty repliki Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 wcale nie ma o tym tematów po 30 stron... Link to post Share on other sites
Promant Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Kolego masz tematy o tuningu 47 i 74 - czytanie nie boli. Link to post Share on other sites
Recommended Posts