Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja złamałem dolne ucho przy montażu drewnianej kolby. uszy są bardzo kiepskie ,łatwo je ułamać. Napis SRC2006 jest po lewej stronie body z przodu , jest tłoczony , a małe logo SRC jest po prawej stronie body pomiędzy suwadłem, a okałdziną drewnianą..

Posted

Bo ich nie ma. Jest to wersja powiedzmy "ekonomiczna". Uszy przekładasz z body plastikowego. Jeżeli wcześniej miałeś AKS i teraz chcesz przerobić na AK - musisz kupić body SRC lub G&P.

Posted (edited)

aha, ale to znaczy że uszy mogę przełożyć? no to spoko, więc może nawet src kupie i jak się złamią to przełoże ;)

edit:

a czy tył CA będzie pasować do przodu SRC?

Edited by Acho
Posted (edited)

Nie do końca. Da się (trzeba) uszy przełożyć w body firmy CA, bo mają taką konstrukcję jak stock. W swoim metal body G&P, uszy mam na stałe z body i podejrzewam, że w SRC jest tak samo.

edit:

Co do pasowania ze sobą części body, dwóch firm. Nie mam, ale myślę, że będą (G&P pasuje z plastikiem, tylko należało trochę komorę hop-up przypilować), ale zastanawia mnie czy będą pasować wizualnie? Tz.; body G&P i CA jest matowe, szaro-czarne, a na fotkach SRC jest czarne połysk. Proszę mnie wyprowadzić z błędu, jeżeli mylę się co do SRC, ciekawi mnie jak jest w realu.

Edited by akm
  • 1 month later...
Posted (edited)

dobrZe zrozumialem, ze przy probie polaczenia abs przodu od tm z body g&p tzreba podpilowac komore hu? i czy kolba od ostrego wejdzie bez problemu do tego body czy tez tzreba cos pilowac/sztukowac. pozdrawiam

ps: mam aks tm, wiec jesli chodzi o sztukowanie kolby pod kable do baterii to nie ma problemu, bo zosrawiam stick pod deklem

pps: tu ten zetsaw, ktory nabylem i kolba, o ktora jest pytanie:)

http://www.allegro.pl/item223565454_ak_zes...a_replike_.html

Edited by vonmarxx
  • 6 months later...
Posted

A co wybrać i dla czego? GP czy KA, bo ceny podobne, a biorę pod uwagę przede wszystkim:

- Wytrzymałość

- Oznaczenia

- Kolor

- Wykonanie

- Ilość pracy, jaką trzeba włożyć w dopasowanie do reszty repliki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...