GTI Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Witam. Chciałbym zamieścić link do artykułu który niedawno pojawił się w dzienniku Polskim, jest on o mojej ekipie ASG . Szok był dla mnie tym większy że byłem założycielem tej ekipy ale rok temu wyjechałem do Anglii i dowództwo zostało przekazane na jak widać bardzo kompetentnego gościa :) Możecie sobie mnie wyobrazić jak wracam do Polski na urlop po takim długim czasie, otwieram gazetę a tam moje ziomki :) Ogólnie fajna sprawa poczytać coś miłego o naszym hobby :) http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100...8e527120.0.html Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Pozdrawiam dawny GOS :D Quote Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Fajnie że okolice udzielają się w środowisku :) W końcu słychać o czymś innym niż łódzkie czy śląskie :uśmiech: :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts