PanNiedzwiedz Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Kupuję broń M4 SIR ICS i nie wiem jaki akumulator i ładowarkę wybrać. NNa akumulator mam 250 zł a na ładowarkę 150. Proszę o szybką odp. ;) Przepraszam pomyliłem z działem problemy. Do skasowania. Edited May 12, 2009 by PanNiedzwiedz Quote Link to post Share on other sites
lordmarcel Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Z ładowarek to dobrym wyborem będzie taka http://www.madonion.eu/Ladowarkarozladowyw...orowa_p423.html Można ją kupić w większości sklepów ;) Co się tyczy baterii to musi być ona przeznaczona do chwytów przednich (nie do kolby stałej). Można śmiało kupować do ICS-ów baterie 9,6 Ja mam KAN-a 9,6 1800 mAh i jestem zadowolony póki co. Nie ma co oszczędzać na baterii. Mi taką doradzili w MadOnionie. Gdzieś przeczytałem, że KAN-y są robione na ogniwach Sanyo. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :) POZDRO :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts