Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kolimator King Arms

Recommended Posts

Witam... Mam taki wlasnie kolimator:

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2731

Gdybym wczesniej nie posiadal takiego samego, ktory ASGshop mi wymienil na gwarancji, moze bym nic nie mowil, ale widze, ze tak dzialaja chyba wszystkie...

Mianowicie, laduje go 3 bateryjkami i wystarczy wszystko doslownie na 4-5 godzin strzelania. Oczywiscie miedzy rozgrywka kolimator wylaczam. Po swieceniu, dajmy na to 15min. kropka praktycznie zanika. Po wylaczeniu, odczekaniu i ponownym wlaczeniu, jak najbardziej sie pojawia, ale znow po chwili zanika. Ma ktos taki kolimator? Wam tez tak pozera baterie? Oczywiscie baterie dokupuje takie jak byly w momencie kiedy go dostalem... Wnerwia mnie, kiedy pod koniec gry praktycznie celuje na wyczucie. Pisalem do asgshopu o tym, ale na razie ciesza. Macie jakis pomysl?

Dzieki za odpowiedzi.

Czerwo... Poza tym baterie o wiekszym voltazu nie sa wieksze?

czerwona diota zaczyna prawidłowo działać od 1,6 volta. dioda wytrzymuje nawet 8 volt ale to skraca zywotność zalezy po ile mają wolta te baterie i jakie są.ja moje wsadziłem do srodka...

czerwona diota zaczyna prawidłowo działać od 1,6 volta. dioda wytrzymuje nawet 8 volt ale to skraca zywotność zalezy po ile mają wolta te baterie i jakie są.ja moje wsadziłem do srodka...

łatwiej bedzie przez gg

moj nr to 13912501 pisz odrazu