count_martin3z Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Witam... Mam taki wlasnie kolimator: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2731 Gdybym wczesniej nie posiadal takiego samego, ktory ASGshop mi wymienil na gwarancji, moze bym nic nie mowil, ale widze, ze tak dzialaja chyba wszystkie... Mianowicie, laduje go 3 bateryjkami i wystarczy wszystko doslownie na 4-5 godzin strzelania. Oczywiscie miedzy rozgrywka kolimator wylaczam. Po swieceniu, dajmy na to 15min. kropka praktycznie zanika. Po wylaczeniu, odczekaniu i ponownym wlaczeniu, jak najbardziej sie pojawia, ale znow po chwili zanika. Ma ktos taki kolimator? Wam tez tak pozera baterie? Oczywiscie baterie dokupuje takie jak byly w momencie kiedy go dostalem... Wnerwia mnie, kiedy pod koniec gry praktycznie celuje na wyczucie. Pisalem do asgshopu o tym, ale na razie ciesza. Macie jakis pomysl? Dzieki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Te baterie dajesz nowe, ze sklepu? Czy zakładasz te co były z kolimatorem? Quote Link to post Share on other sites
cielvus Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 albo zmien marke bateri albo masz za mały volt dlatego znika. miałem to samo tylko z innym kolimatorem. Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 (edited) Te baterie dajesz nowe, ze sklepu? Czy zakładasz te co były z kolimatorem? Za kazdym razem wstawiam nowiusienkie, dlatego moj zdziw w tym temacie... Cielvus No dobrze... Jak wstawie mocniejsze, nie popale czegos itp.? Edited May 13, 2009 by count_martin3z Quote Link to post Share on other sites
cielvus Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Za kazdym razem wstawiam nowiusienkie, dlatego moj zdziw w tym temacie... Cielvus No dobrze... Jak wstawie mocniejsze, nie popale czegos itp.? ,,co za duzo to nie zdrowo'' ;-) no jeśli przesaciż to diode spalisz Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 ,,co za duzo to nie zdrowo'' ;-) no jeśli przesaciż to diode spalisz Ok, wg Ciebie ile Volta mozna podniesc moc? 0,5? Quote Link to post Share on other sites
cielvus Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Ok, wg Ciebie ile Volta mozna podniesc moc? 0,5? ja z 2 volta do 3 musiałem (troche się namęczyłem :cry: ) ale powinno pisać.. jieśli nie to morzesz sprubować 0,5 a jakiego koloru masz tą diode Quote Link to post Share on other sites
count_martin3z Posted May 13, 2009 Author Report Share Posted May 13, 2009 (edited) ja z 2 volta do 3 musiałem (troche się namęczyłem :cry: ) ale powinno pisać.. jieśli nie to morzesz sprubować 0,5 a jakiego koloru masz tą diode Czerwo... Poza tym baterie o wiekszym voltazu nie sa wieksze? Edited May 13, 2009 by count_martin3z Quote Link to post Share on other sites
cielvus Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Czerwo... Poza tym baterie o wiekszym voltazu nie sa wieksze? czerwona diota zaczyna prawidłowo działać od 1,6 volta. dioda wytrzymuje nawet 8 volt ale to skraca zywotność zalezy po ile mają wolta te baterie i jakie są.ja moje wsadziłem do srodka... czerwona diota zaczyna prawidłowo działać od 1,6 volta. dioda wytrzymuje nawet 8 volt ale to skraca zywotność zalezy po ile mają wolta te baterie i jakie są.ja moje wsadziłem do srodka... łatwiej bedzie przez gg moj nr to 13912501 pisz odrazu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts