murek94 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Kupiłem rozładowywarkę GUARDERA, czy mógłbym prosić o sygnalizację diod. Ponieważ nie otrzymałem ani pudełka ani instrukcji. Teraz jak podłączyłem baterię to dioda miga - to jest sygnalizacja procesu rozładowywania ? Jaka jest sygnalizacja końca procesu ? Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 brak migania Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Więc podłączyłem pod baterię. Minęło jakieś 40min a rozładowywarka jest bardzo ciepła - można powiedzieć gorąca. Czy to normalne ? Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Tak, to jest po prostu energia, którą zabiera baterii. Jak ładujesz ładowarką, to ładowarka też jest ciepła ;) Quote Link to post Share on other sites
murek94 Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Zgadza się :) Ciepła :) a to jest gorące dotknąć tego nie mogę ^^ Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ja jak ładuje baterię też nie jestem w stanie jej trzymać na rękach xD Quote Link to post Share on other sites
bez Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 a jeszcze co do tej rozładowywarki czy to normalne że przy pierwszym urzyciu można powiedzieć śmierdzi ??:) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 smród fabryczny sie rozchodzi i elektroniki ( taki typowy smrodek ;) ) normalne ze rozładowywarka jest ciepła podczas działania ( zalezy od pradu rozłądowania) tak samo bateria jest ciepła podczas ładowania lub rozładowania. ale nie powinna byc gorąca! max 55 stopni. (wiecej szkodzi po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts