NoriK Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Witam, złamało mi się body do m14 CM i mam problem. Nigdzie nie mogę znaleźć łoża cymy... A nie wiem czy innych firm będą pasowały, proszę o pomoc i z góry dzięki. (Chodzi mi o plastik bo drewno to zbyt duży wydatek jak na moją kieszeń :P) Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Allegro jedynie. Quote Link to post Share on other sites
NoriK Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 Allegro jedynie. Właśnie tam nic nie ma... A tu jak jest to nie CYMA, AGM lub KART podejdzie do cymy? Quote Link to post Share on other sites
Trupus Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Pokrywa lufy z agm/kart pasuje do cymy, więcej nie przymierzałem, może warto spytać kogoś kto ma agm/kart, mieszka w Twojej okolicy i sprawdzić. Ewentualnie drewienko (nie koniecznie te za 400 zl ;-) ) Quote Link to post Share on other sites
NoriK Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Tańszego nie widziałem... ale jeżeli już mam tyle wydać to wole konwersje DMR a 520 i problem w tym że nikt takiego nie posiada :/ I pokrywę lufy to ja mam, tylko kolba się złamała zaraz za spustem. Edited May 20, 2009 by NoriK Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Właśnie tam nic nie ma... A tu jak jest to nie CYMA, AGM lub KART podejdzie do cymy? O tym to ja wiem, trzeba polować. Bo jeśli nic nie trafisz na allegro to pozostaje Ci tak jak napisałeś DMR od G&P albo któreś drewna. W każdym wypadku bardziej opłaca się kupić drugą replikę i mieć masę części zamiennych. Quote Link to post Share on other sites
NoriK Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 O tym to ja wiem, trzeba polować. Bo jeśli nic nie trafisz na allegro to pozostaje Ci tak jak napisałeś DMR od G&P albo któreś drewna. W każdym wypadku bardziej opłaca się kupić drugą replikę i mieć masę części zamiennych. Dokładnie dlatego wolę samo body bo i tak zmieniam broń na m700 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts