Wukasz Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 2w1 http://www.tigerstripeproducts.com/sys-tmp...taltigerstripe/ Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 No no no !! Zapowiada się coś bardzo pięknego :D Quote Link to post Share on other sites
BMP_Mad_Max Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 No no... Zaczynam szykować kasę :P A tak serio to mam dziwne wrażenie, że ten typ został po chamsku obrobiony w corellu czy jakimś photoshopie :) . Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 no właśnie... mi sie wydaje że jakby dali prawdziwe fotki to już nie byłoby tak pięknie :wink: Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Hmmm... upikselowienie kamuflazu tigerstripe jest chyba bez sensu. Z wiekszej odleglosci piksele i tak zlewaja sie w plamy w ksztalcie pasow tygrysa a przeciez we wszelkich XXXPAT chodzi o stworzenie zludzenia rozmycia sie kamuflazu (nie ma na nich konkretnych wzorow czy plam). Ronin Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 o bosh. TO JEST BRZYDKIE JAK NOC! :evil: Quote Link to post Share on other sites
BMP_Mad_Max Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Brzydkie to to nie jest, tylko brzydko wyszło bo ktoś tego kolesia sfatygował :P . Z reszą nieudolnie. Z resztą już wcześniej napisałem ten tiger wygląda jak zwykły tiger przerobiony w jakimś programie graficznym :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 ...bo on jest przerobiony... wystarczy przeczytac "wstepniak" gdzie jest napisane - See computer simulated examples below ... coz do dopiero projekt... mnie sie podoba :D ale nie kupie sobie bo wole zwykly MARPAT :D Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 mom oryginalnego MARPATa i powiem ze jest 10 razy ładniejszy i lepszy. Ehhh, gdzie te stare vietbnamskie tigersy :cry: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 mialem kiedys spodenki od VN TigerStrpe to byla przepiekna rzecz... dzielo sztuki poprostu... ech... lza sie kreci w oku na sama mysl ... Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 "mialem"? Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Kiedys kolekcjonowalem vietnam (mialem i erdl, kilka kompletow tcu - w tym I typ bluzy - wspomniane spodenki tiger, oporzadzenia LCE, MLCE, Tropical RuckSuck, ARVN Ruck i wiele wiele innych) ale odzeszlem z "biznesu" i sprzedalem wszystko :D Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 w pizdeczke :) Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 W nowym komandosie jest zdjecie amerykanina w pustynnej wersji tego mundurku.... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 A mnie się to nawet podoba. Szcególnie wersja Subdued i desert Subdued. In plus jest prawdopodobny krój munduru - wygląda na identyczny z nowymi MCCUU USMC (dla niewtajemniczonych krój mundurów w camo MARPAT). Ciekawe kiedy się pokaże coś w tym camo... Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Szcególnie wersja Subdued i desert Subdued. In plus jest prawdopodobny krój munduru - wygląda na identyczny z nowymi MCCUU USMC (dla niewtajemniczonych krój mundurów w camo MARPAT). TSProdustcs robi w tym kroju juz od dawna obojetnie czy to jest od nich desert TS czy STU. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 W nowym komandosie jest zdjecie amerykanina w pustynnej wersji tego mundurku.... Przejrzałem ten nr xxxrazy, ale nikogo w TIGERPATcie nie znalazłem. Są tylko fotki kilku marinesów w MARPATach Desert... Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Uwaga, TIGERPAT ewoluuje, teraz mamy też TIGERPAT PLUS http://www.tspcamo.com/sys-tmpl/tigerpatplus/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts