zdzisiu Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Mam problem z goglami firmy Arena. Ostatnio zaczęły trochę parować, więc poczytałem w wątku w tym temacie o patentach z środkami do mebli. Najpierw wyczyściłem powierzchnię spirytusem i tu powstał problem. Chyba rozpuściłem fabryczną powłokę antifoga. Na szybce powstały takie odpryski, nie są to rysy. Gogle teraz parują okrutnie, w zasadzie co minutę. Czy da radę jakoś to naprawić, czy szybka to trup ? Zastanawiam się, czy nie zetrzeć równomiernie całej warstwy i w jej miesce dać coś innego. Miał ktoś podobny problem? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ja mam tak na ess. Ale mi się to zrobiło po wytarciu potu z szybki suchą szmatką. Z tym że moje nie parują jakoś okrutnie. Myślę, że usunięcie tej warstwy będzie bardzo trudne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts