Kondor220V Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 I przód i tył jest we właściwych szparach. Problem w tym że w magiczny sposób odległość między szparami zwiękrzyła sie o dobry milimetr, i to wystarczy żeby dekiel sie rylał a w efekcie wypadał. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 A przeczytaj to - pewnie masz to samo... http://wmasg.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=1265378. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Mam BOYi-a co prawda, ale nie mam. Kumpel w Cm048 też nie ma takiego czegoś. Jeśli to nie to co mówi Gogin, to najlepiej szukaj gdzieś w komisie takiej części. Czasem ktoś wystawia kałacha za grosze. Albo dosztukuj poxyliną, lub czymś innym w tym rodzaju (po prostu uzupełnij ten brak). Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Tak czytałem też tamten wątek ale u mnie te luzy są dosłownie znikome nie wydaje mi sie żeby to była przyczyna (na razie). Ogarnąłem sobie kostkę od 47 G&G jak dojdzie to zobaczymy efekt. Quote Link to post Share on other sites
Kondor220V Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Sry że post za postem. Problem rozwiązany, dostałem kostke od 47 bez tego wcięcia na dole i dekiel siedzi jak nalezy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts