LD_cynik Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 [Zaczelo sie od tego, ze na zdjeciach VSR woźny wypatrzyl noz Microtech Socom :) - dalej polecial ponizszy offtopic :D oooo kurna jacobs, widze noz microtech socom z ostrzem black-ti, pozazdroscic tego ostrza, do mnie jedzie wlasnie bead blasted :D:D:D:D:D Jacobs jak moze masz wiecej fotek tego socoma to ja chetnie :) Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Jezusicku jaki śliczny ten gun! Gratulacje dla właściciela. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 11, 2004 Author Report Share Posted May 11, 2004 A tam kurna karabin, wezcie noza podziwiajcie, to jest mistrz swiata! VSR jest przy nim maly :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 11, 2004 Author Report Share Posted May 11, 2004 Dżejkobs, bo mie juz troche wino do glowy wali, niw emyslales mzoe o sprzedazy tego socoma? Black-ti to jabym cjhetnie kupil, microholizm rozumisz kh kh, jak cos to PW :D Quote Link to post Share on other sites
jacobs17 Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Nóż nie na sprzedaż :D bo mojego kumpla a on kolekcjonuje. . teraz właśnie czeka na Stridera :D zcy jak to się tam pisze... a cena tego socoma to prawie tyle ile za vsr-10 także kto co lubi ( ja nie przepadam za nożami). I powtarzam nie bedzie na sprzedaż :D Quote Link to post Share on other sites
jacobs17 Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 http://republika.pl/gsmboom/IMG_1406.jpg zdjęcie najlepsze jak narazie socoma. Kumpel ma zdjęć swojego noża od cholery i troche o ile dobrze wiem to postaram się coś zamieścić w dziale noże a nie tu :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 12, 2004 Author Report Share Posted May 12, 2004 To foto juz mam :] Jakbys cos wyjumal od kumpla to wrzuc jakas galerie do dzialu nozy, bedzie mila odmiana no i niech patrza i podziwiaja :D Jak przeczytasz powyzsze, zamelduj, wyczyszcze watek ;] PS. Koledze pogratulowac Stridera... Na mikolaja sobie MFSa sprawie :] Quote Link to post Share on other sites
Thorneb Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 Czesc. To ja -kumpel Jacobsa. W najblizszym czasie zamieszcze fotki kilku fajnych ostrzy. Każdy microholic bedzie wniebowziety :D . najpozniej do srody na forum noze pojawia sie fotki Socoma-black ti, Scaraba, mini Socoma manual i LCC w limitowanej edycji taktycznej(powstało tylko 100 sztuk). Więc mysle, ze jest na co czekac :twisted: A juz niedlugo fo kolekcji dolaczy wlasnie mfs. Sorki za off topic ale chcialem tylko poinformowac fanow microtecha :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 16, 2004 Author Report Share Posted May 16, 2004 Thorneb to o tym piszmy w dziale z nozami lepiej bo zaraz mnie i ciebie zlinczuja :] To ja wyszykuje fotki Microtecha SOCOM bead blasted plain :] I kto wie, moze niedlugo Rekat Sifu :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Uhhh... Teraz to juz nie wytrzymalem... Sifu mniam, mniam... Cynik masz go?? I ile teraz wolaja za niego na rynku wtornym io czy nadal jest tak duzo chetnych zeby sie go pozbyc jak rok-dwa temu ??? Sorka za OT... :roll: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 Niedlugo potne ten watek i wrzuce do nozy ;) Santiago - niedlugo pojawi sie kolejny sifu w Polsce i calkiem mozliwe, ze stane sie jego posiadaczem :] Zeby bylo zabawniej - nie wiadomo na razie co to bedzie za Sifu, jakie ostrze, jaki model, wiec w pewnym sensie szykuje sie na niego w ciemno :D Dokladnie dwa przyjada, z czego jeden zachowa sobie wlasciciel a o drugiego bedzie wielka wojna na vortalu budo :D Moj ci on! :D Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Czyzby Piter znow robil konkurs?? Jak tak to ja zaczynam juz zalowac ze wczesniej juz raz wygralem :? Grrrr.... zamienie DeltaZ tanto na Sifu!!!! Choc juz sie do delty przyzwyczailem i polubilem 8) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 Nie, nie Piter, przetarg oglosil Lord von Banan, ktory na tym forum naszym rowniez onegdaj wystepowal. Ja wlasnie sprzedalem aega aby zbierac fundusze :D, niedawno pobralem wlasnie socoma ale jego si enie pozbede, predzej nerki obie sprzedam :D Tylko sie zastanawiam gdzie w te wydatki zmiescic Spyderfly'a jeszcze "nowy balisong od Spyderco, chyba wczoraj trafil do sprzedazy] Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Heh... ja z kasy na Sifu nie wyskocze choc bym nie wiem jak chcial... a AEGa nie sprzedam!! 8) Jak dotad moja najwieksza extrawagancja to Benchmade 42 (satin, combo - ale teraz wolal bym plaina...). Jak uda Ci sie zdobyc Sifu to sie pochwal bo ja b. rzadko sprawdzam Budo... Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 20, 2004 Author Report Share Posted May 20, 2004 Jutro bede wiedzial szczegoly a czy bede jego wlascicielem czy nie to sie dowiem jakos kolo poniedzialku pewnie :] Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 To jeszcze uchyl rabka tajemnicy i powiedz jaka to wersja. Mnie najbardziej sie podoba standard: czarne G10, plain. A Twoj faworit? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 20, 2004 Author Report Share Posted May 20, 2004 To bedzie stone washed z ATS 34, okladziny G10, plain, bez finger grooves. W sumie moj faworyt, chociaz kruca czarna D2 to rzeznia absolutna :) Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Stone wash - ok, G10 czrne rozmiem (bo widzialem tez czerwone i tak jakos nie bardzo...), plain - mniam, ale chyba wolal bym z 6-cioma groovami, ATS-24 czy D2? Nie wiem... ATS mniej uwagi wymaga... ale D2 ma MOC... 8) Tak czy inaczej Sifu to Potwor :twisted: Tylko z tym rozmiarem to ciezko go bedzie chyba w kieszeni nosic... chyba ze w "bojowkach" 8) No i jak wyciagniesz wsrod ludzi np. jablko pokroic to beda sie dziwnie patrzyc :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 20, 2004 Author Report Share Posted May 20, 2004 ATS 34 to taki brudniejszy brat blizniak 154CM ktorej jestem fanem 8) Te czerwone okladziny widzialem, bezjar w sumie niezly... W piatek bede mial fotki tego tego, wtedy zapadnie decyzja czy sie na niego rzucam i jesli mnie w przeciagu najblizszych dni nie przelicytuje konkurencja to mhmmm... 8) Z reszta konkurencja to jest taka, ze co ktos wystawia noz drozszy niz 700 slotych to jest wielkie ooOoOoOOOo ja chce ale niemam kasy :lol: :lol: :lol: Jablko pokroje SOCOMem, Rekatem bede cial tych, ktorzy beda dziwne patrzyc ;) :lol: :lol: :lol: Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 21, 2004 Report Share Posted May 21, 2004 Jablko pokroje SOCOMem, Rekatem bede cial tych, ktorzy beda dziwne patrzyc ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To sie nazywa podzial obowiazkow :wink: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted June 2, 2004 Author Report Share Posted June 2, 2004 No coz, zapomnialem zaraportowac. Przelicytowano mnie niestety ehh... Ale ramach zadoscuczynienia sobie sprawiam Microtecha Amphibiana, automat, stara szkola z 2002 roku, stone washed mmmmmm 8) Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 grrr... tez bym tak chcial moc... ehhh... pozostaje cieszyc sie szczesciem innych "chorych na stal" 8) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 Jakbys wiedzial do jakich poswiecen finansowych zostalem zmuszony to bys juz tak nie zazdroscil :D Ziornij np. moja sygnaturke :D Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Widzialem, widzialem... I znam ten bol... Ale czego sie nie robi jak sie chce miec "ten konkretny kawalek stali"... Ale noza nadal zazdroszcze. Aaaa... w military widzialem dzis Guntig'a... jeno na cene nie spojzalem. Aha i Ronin tez jest. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts