veloz1 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 (edited) Napiszę krótko. Niedługo wpadnie mi trochę grosza i chciałbym kupić jakiś pistolet na green gas w cenie 200-250 zł. Przeszukałem trochę forum i dwie repliki, które odpowiadają moim wymaganiom to Glock 17 firmy ARMY i Beretta EG-707 firmy Bell. Obie firmy raczej nie należą do najlepszych, ale w tym pułapie cenowym ponoć nie ma tragedii. Glock bardzo mi pasuje ze względu, iż ma metalowy zamek, oznaczenia i w sumie lubię Glocki. Beretta może i nie ma oznaczeń, ale jest wykonana w całości z metalu. Cena Glocka to jakieś 199 zł, a Beretty 185, w zależności od sklepu. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby jakiś posiadacz lub znawca przekonał mnie do jakiegoś modelu/wskazał lepszy lub po prostu wykazał wady i zalety obu replik. ////////////////Edit Co do Glocka ARMY wyczytałem, że po jakimś czasie każdy egzemplarz staje się bronią automatyczną (brak możliwości przejścia na ogień pojedynczy) - to prawda? Edited June 19, 2009 by veloz1 Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Napiszę krótko. Szukaj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts