wojtek123456 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Witam Mam sobie M4a1 jg 6604 i dziś podczas strzelania odpadła mi z niego kolba. Kolba do reszty aeg'a przykręcana jest taka długą śrubą. Niestety dostęp do tej śruby jest jakoś zablokowany wewnątrz kolby, żeby się do niej dostać trzeba kolbę jakoś rozkręcić, a ja nie mam pojęcia jak. Jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę o radę. Edited June 21, 2009 by wojtek123456 Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Spróbuj opisać to jeszcze raz i dać jakieś zdjęcia. Bo dość ciężko mi Ciebie zrozumieć... Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Zdejmij kolbę z prowadnicy, na dole na końcu prowadnicy masz śrubę imbusową. Odkręć ją i wyjmij zatyczkę z tyły prowadnicy. Teraz długi śrubokręt krzyżakowy i do boju! :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts