tomekmwa Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) Cześć wam. Kupiłem w broń.pl mp5ke clasica prosto z super promocji :).... wystrzeliłem - !!! Uwaga !!! całe pół magazynka w przeciągu 2 dni. Replika przestała strzelać, tzn strzela ale na sucho,2 razy wypluła kulkę raptem przed lufę. Magazynek wydaje się byc okej, baterja chula na innej replice. Jadę jutro na gwarancje ale takie pytanko, jak myślicie co może być przyczyną ??? Aaaaah i ten chwyt pod lufą gdzie wkłada się baterie, widać na środku takie ordynarne ślady klejenia kropelką :), takie coś zdarza się w CA czy to komuś w broni.pl mogło upaść ? Dzięki. Edited June 24, 2009 by tomekmwa Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Jako, że to nowa replika to chyba tylko zła regulacja silnika wchodzi w grę :roll: Przednie chwyty w MP5 CA są klejone z dwóch połówek, jest to normalne. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Zgrzyta podczas strzałów? Krztusi się? Opisz bardziej problem bo tez mam mp5a3 CA:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts