Jarhead1991 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Witam.Mam problem taki jaki napisalem w temacie.Nie wiem jak go zniwelowac?Co moze byc przyczyna?Moje 3 sugestie to cos nie tak z przerywaczem,porownywalem zebatke tlokowa XYT i CA i widze ze na CA ten garb co porusza przerywaczem jest wiekszy od tego na XYT i 3 to moze cos ze stykami,kable mam wymienione na glosnikowe 1,5mm2.Prosze o szybka pomoc poniewaz karabin lezy rozlozony na stole.Z gory dzieki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Twoje przypuszczenia z tą zębatką tłokową mogą być słuszne - załóż zębatkę tłokową CA i zobacz jak śmiga, nawet bez tłoka i sprężyny... A jak nie podziała to zobacz na styki, ja bym je wytarł na wszelki wypadek nawet, rozebrać kostę stykową to nie problem. Edited June 28, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts