vimoco Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 witam dzis miałem full maga załadowanego gazem, kulkami no i wyciągam klamke strzelam a tu beretta mi full auto jedzie, czyli jak raz spust przytrzymam to mi wyjebało z 4-7 kulek, nastepny raz też full auto, i gdzies po 4-5 razie już semi ładuje o.O?? moja beretta jest od nowosci semi i nie ma mozliwosci przemiany na auto wiec ocb? co sie moglo stac? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 starł się przerywacz bo jest zrobiony z gównolitu. Quote Link to post Share on other sites
vimoco Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 gdzie to sie znaduje i czy da rade to dorobic? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Da rade pilnikiem, stalą i cierpliwością. Znajduje się to... wait, jak ściągniesz zamek to niedaleko kurka, powinno wystawac takie cuś nad szynę po której jeździ zamek. Nie wiem z której strony czy z prawej czy lewej, wrzuć foty bez zamka. Quote Link to post Share on other sites
gradziol Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Nie bede zaczynal nowego tematu, ale mam podobny problem. Moja M190 jest full auto od poczatku. Jednak jakis czas temu cos sie w niej zepsulo i teraz strzela tylko na full auto, a selektos ognia lata sobie luzno. Nie ma mozliwosci zabezpieczenia broni itp. Rozebrałem replike i chyba znalazlem ten przerywacz (przed kurkiem po lewej stronie), zlozony z 2 czesci metalu i sprezynki, zachacza sie o przelacznik trybu ognia? Jesli ktos wie jak mi pomoc, to jutro moge porobic fotki i wkleic. Najlepiej by bylo gdyby dalo sie kupic ta czesc, ale szukalem juz chyba wszedzie i nie umie znalesc. Dzieki z gory za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts