Pingu666 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Witam wszystkim mam nadzieje że pomożecie mi w tym problemie: Tuning dotyczy repliki M16 JG 2 gen Jak kupiłem miała wymienione gunke komorę na metalową, preckę i m120. Śmigała bardzo ładnie. Teraz złożyłem szkielet od podstaw. szkielet jg III gen Tłok i zębatki elementa 300 % BU CA dysze do BU guardera m135 elementa Dobra to odnośnie wymienionych części i powstał taki problem nie pobiera kulek z magów, tzn. 1-3 na 10 strzałów. W czym może tkwić problem powtarzam komory gumki nie ruszałem wcale. Jak możecie piszcie tez na gg8499053 Quote Link to post Share on other sites
Pingu666 Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 Do usunięcia. Dziękuje Olkowi Quote Link to post Share on other sites
szymon91 Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 To może napiszesz o co chodziło na forum żeby każdy w wiedział jak to naprawić ... po to wreszcie forum jest ;) Quote Link to post Share on other sites
Robert007 Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Też bym chętnie się dowiedział co było nie tak z karabinem. Sam chcę zamontować podobne części i chciałbym się liczyć z ewentualnymi "niespodziankami". Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 A w czym miałby być problem? Dysza za długa w stosunku do tej która była wcześniej i wsio. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts