Miki_ck Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Witam !!! Natknąłem się wczoraj na nowy sklep w internecie http://www.armydepot.pl/ czy może ktoś mi coś powiedzieć na temat tego sklepu ?? To znaczy czy ktoś był w środku jaki asortyment posiadają ?? Informacje które wyczytałem ze strony - darmowa wysyłka od 700PLN - otwarty od 12-20 poniedziałek - piątek - adres e-mail sklep@armydepot.pl - Al. KEN 15/1A (wejście od ulicy Telekiego) Warszawa !! - "Z okacji otwarcia przewidzieliśmy 10% upust na cały asortyment oraz darmowy montaż luf precyzyjnych oraz gumek hop-up w zakupionych replikach. Upust obowiązuje zarówno w sklepie stacjonarnym jak i internetowym." - gg 12727851 może już ktoś coś kupował i wie jak szybko realizowane są zamówienia ? Link dla leniwych ;) armydepot szczególnie prosił bym o opinie ludzie będących na miejscu :) mnie dzieli od sklepu trochę kilometrów ;) Edited July 13, 2009 by Miki_ck Quote Link to post Share on other sites
vercy Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Fajny sklep,a przede wszystkim w warszawie i blisko mam. Naprawde polecam. Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Polecam sklep, sprzedawcy to tacy sami maniacy jak my więc nota bene wiedzą co, jak, gdzie i dlaczego ;) Na razie chińskie elektryki, gaziaki (również KWA), nieco replik sprężynowych dobrej jakości, dobre kulki, trochę części i oporządzenia. Dosyć szeroki wybór jak na tak mały metrażowo sklep ;) Quote Link to post Share on other sites
Gompkarz Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Bardzo fajny sklep, miła obsługa, może na razie trochę mały asortyment, ale chyba będzie rósł:D znisosłem tam nieszczelny magazynek do gaziaka, nastepnęgo dnia miałem naprawiony, szybko i tanio:D Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts