seger Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 witam posiadam owy pistolecik i uszkodziłsie w nim zamek :/ jest on wykonany z tworzywa. zamek po ostatniej kulce nie zostaje w tylnym położeniu. ułamany jest "zaczep" od blokady zamka. nie będewysyłał tego na gwarę bo nie chcę. pytanie moje jak to naprawić ? czy żywica epo wystarczy ? albo jak zdjac ten cholerny zamek i zmienic na metalowy od G&P ( jest dostępny na asgshopie ) linku nie podaje bo strona ich mi nie działa :/ Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Weź sam zamek (bez bebechów) i nożem do tapet popraw. Ja tak zrobiłem u siebie w hi capie :). Nic nie szkodzi że nacięcie będzie ten 1mm bardziej z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 nie da rady. wyłamał sie kawałek zamka i nie zostaje w tyle. Jak ci się shift popsuł to napraw... Jak się nie popsuł to używaj wielkich liter. Chopin Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Pokaż fote. Niema "nieda sie" :D Edited July 16, 2009 by Chopin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts