MiecioxDPL Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Replikę kupiłem...wczoraj.Pięknie, ładnie, batka 8,4 3300 mAh, po naładowaniu batki strzelam i jak strzeliłem po raz x na SEMI zdziwko.Wali dalej.i to na auto.I to przestała strzelać dopiero po zabezpieczeniu spustu.strzela teraz na okrągło, po włączeniu jakiegokolwiek trybu, czy semi, czy auto, wali bez przerwy...Proszę o pomoc, nie wiem o co chodzi. :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Ślij na gwarancję. ALbo zablokowała sie kostka stykowa, albo pękła sprężynka, która powinna ją cofać. Quote Link to post Share on other sites
MiecioxDPL Posted July 24, 2009 Author Report Share Posted July 24, 2009 Dzięki, tak zrobiłem, w Capri ASG (u nich kupiłem) nie wiedzieli co zrobić, więc zostawiłem im ja i teraz ją robią :)Temat do kasacji/zamknięcia czy tam co Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts