vito85 Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Witam. Jak w temacie mam M4 S-System JG i bateria trzymie krótko po kilkunastu seriach pada, bateria jest nowa, dzieje mi się tak od niedawna. Nawet na batkach pożyczonych i sprawdzonych od kumpli tak się dzieje. Jakie mogą być tego przyczyny??? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Spróbuj odkręcić troszkę śrubkę regulacji silnika i zmień okablowanie (koszta paru złotych i chwili z lutownicą). No chyba, że repliczka na gwarancji i Ci owej szkoda, to sobie nie powymieniasz. Quote Link to post Share on other sites
vito85 Posted August 2, 2009 Author Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Już po gwarancji, spróbuję to o czym pisałeś. Jeszcze mały update do mojego posta wyżej, bez kulek to chodzi bez problemu. Dzięki za odp Edited August 2, 2009 by vito85 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts