Leo_111 Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Witam , mógłbym prosić o kilka ładnych fotek wnętrza zwykłej kolby od Gp oraz stock pipe? W moim "biednym środowisku" owej repliki nikt nie posiada , a o dłuższego czasu kombinuję jak upchać pakiet 10.8 do zwykłej SF gdyż na kolbę od gp mnie nie stać , postanowiłem więc przerobić kolbę chińskiego producenta . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 To kup kolbe SF AGM(o ile nie nie myle).Ktos tu nawet sprzedawal za 2 dychy.Plastik,bo plastik.Ale wejdzie Quote Link to post Share on other sites
Leo_111 Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 Posiadam SF od agm i ledwo ledwo wchodzi tam 9.6 . Natomiast z tego co widziałem w g&p bateria ma miejsce dodatkowo w stockpipe co daje możliwość upchania kolejnych 2 ogniw . Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 yyyyy... w SF od agm czy boyi też w stock pipe wkłąda sie ogniwa :) mieści sie 9,6v na ogniwach 2400 RC ni-cd :) trzeba tylko pomęczyc sie troszke z kabelkami Quote Link to post Share on other sites
chrzanu Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Ja przerabiałem swoją batkę na ogniwach SC, żeby pasowała do kolby SF Boyi'a. Dosyć problematyczne, ale wykonalne, 10,8 też powinno wejść, ale kolba z 6-cio pozycyjnej stanie się 1-pozycyjna, bo ogniwa będą w prowadnicy kolby. Żeby wchodziły łatwiej to proponuję pozbyć się z ogniw wszelkich osłonek i zastąpić je warstwą taśmy izolacyjnej, wtedy będą miały mniejszy przekrój i łatwiej wejdą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts