Pawel29 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Witam mam problem z moją repliką kupiłem ją dziś w sklepie zacząłem strzelać wystrzelałem 2 magazynki. Gdy wróciłem do domu postanowiłem sobie wsadzić 1 naboj w magazynek i strzelić ale jakoś gdy naciskałem spust nic nie strzelało więc naciągnąłem kurek który został w położeniu "do tyłu" i nie chce wracać próbuje również nacisnąć spust ale ten jakby się zaciął... nie wiem czy rozkręcać czy co.. Oczywiście tą kulke co włozyłem do magazynka wyjąłem spowrotem... oto link do jego zdjęć ze sklepu http://www.taiwangun.com/shop,show,29 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 pewnie trzeba odbezpieczyć. Quote Link to post Share on other sites
Pawel29 Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 :poddanie: jest odbezpieczony... tylko problem w tym ze nie moge go zabezpieczyc suwak przesuwa sie do polowy... Quote Link to post Share on other sites
Pawel29 Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Dobra temat można zamknąć, broń wysłałem do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts