grzechotnik Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Grzechotnik z moją Córką może byś się i chciał umawiać gdybym jej na to pozwolił, pomimo tego, że jest pełnoletnia, a fotkę masz Tutaj. Wystarczyło sprawdzić jest temat, a nie pisać bzdury. Kolegom "nastoletnim" proponuję zapoznać się najpierw z prawem polskim, co komu i za co grozi, a później sobie piszcie co tam sobie i jak robicie dobrze. Dzieciom prowadzić też nie wolno wszystkiego, tak samo i nie należy im pozwalać bawić się w niektóre gry. Zachowania osób starszych nie będę oceniał, bo to nie głupota a debilizm, ale na szczęście na to rzadko się umiera ;-). Uuuu, widzę, że nabroiłem ;-) Zwracam honor Tuks ;-) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Grzechotnik z moją Córką może byś się i chciał umawiać gdybym jej na to pozwolił, pomimo tego, że jest pełnoletnia, a fotkę masz Tutaj. Wystarczyło sprawdzić jest temat, a nie pisać bzdury. Czekałem i się doczekałem :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Oj wielce mi :D Tuks: No widzisz Córka jest pełnoletnia, czyli nie bzdury żadne. :D :D - to pozostawiam w domyśle... ;-) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Edited August 13, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts