speedboss Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 robie kumplowi składany bipod do sniper set warrior l96 wella, już go ukończyłem (brakuje tylko spręzyn) i nie wiem jaki montaż zastosować, przy jego karabinie jest zrobiony uchwyt do bipoda z przodu łoża (coś jak wtyczka musi być przy dwójnogu) i nie wiem czy warto robić taką wtyczke, l96 wella nie ma szyny, może ją założyć? myślałem też że może zamiast tego przykręcić bipod bezpośrednio do karabinu, co o tym sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Jeśli przykręcisz do karabinu wyeliminujesz możliwość kołysania się itd. Jak chcesz robić na szynę R.I.S. to kup taką, 10zł-15zł na allegro Quote Link to post Share on other sites
speedboss Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 myśle że lepiej przykręcić do karabinu ;) dziękuje za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts