lapaj Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ojciec kupił mi na mikołajki lufę 360mm i na strzelance mi się gumka hu rozwaliła, więc jak wymieniacie lufę to proponuję wymienić też gumkę, żeby potem was nie zaskoczyło, że kulki nie lecą. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Jak się nie umie "gumki zakładać" to takie efekty 8) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
lapaj Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 warto by zmienić coś w gearboxie, żeby były lepsze osiągi :?: najczęściej gramy ze znajomymi w lesie lub jakiś otwartych terenach, więc to się przyda Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Ciekawy monolog :P Quote Link to post Share on other sites
RealBadAngel Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Odświeże troche temat. Czy dobrym pomysłem jest wsadzenie lufy precke 6.04 o długości 283mm jeśli stockowa ma 300mm ? Czy coś możę "ucierpieć" że sie tak wyraże jak lufa wsadze krótszą lufkę :) ? Edited March 21, 2010 by RealBadAngel Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Wsadzaj, nic nie ucierpi. Quote Link to post Share on other sites
iiiii Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Mam pytanie, jak zdjąć muszkę w tej broni bo wyjąłem 2 piny nie chce zejsc, a chce zalozyc konwersje RAS na nią. prosze o szybką pomoc Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 na dole muszki masz śrubkę - prawdopodobnie imbusa - odkręcasz i ściągasz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts