genocyd Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Hej nowy jestem w airsofcie więc z góry przepraszam za głupie pytania 1.jakie mam (posiadając 40c) opcje na instalacje redota . chodzi mi o te standardowe (kupowane montaże i konwersje) jak i garażowe. np. czy to jest kompatibilne? http://cgi.ebay.co.uk/Metal-Sight-Weaver-R...4#ht_2618wt_939 2.jak jest z kompatybilnością montaży bocznych pomiedzy cymą a swd A&k i real sworda 3. Jakie mam dostepne tłumiki (tz które da sie do cymy 40 podłaczyc bez problemu) 4. Jakie mogą być konsekwencje przedlużenia lufy? powiedzmy ze myśle o zrobieniu czegoś na kształt romaka. Czy gb z cymy da rade lufie od psg (590 w stosunku do 490 w stocku) pis lof i bibis Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ZARAZ SKOCZE Z MOSTU! Nie chodzi tutaj o pytania lecz o to że temat o tej replice jest i mogłeś sobie zadać tyle trudu by go znaleźć i nie śmiecić http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=59635 Temat do zamknięcia/usunięcia Quote Link to post Share on other sites
genocyd Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 (edited) przepraszam ale jak napisałem jestem nowy z twojego postu wnioskuje że niema żadnych różnic konstrukcyjnych pomiedzy cymy : akm albo ak 47 a ak74m? bo w realu są Edited August 20, 2009 by genocyd Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 "przepraszam ale jak napisałem jestem nowy" - każdy kiedyś był i to nie zwalnia z opcji szukaj. Po za tym napisałem ci gdzie dyskutujemy na temat tej repliki mógłbyś łaskawie zadawać tam pytania. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Poza tym pisałeś to samo w innym temacie.... Quote Link to post Share on other sites
genocyd Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 "przepraszam ale jak napisałem jestem nowy" - każdy kiedyś był i to nie zwalnia z opcji szukaj. Po za tym napisałem ci gdzie dyskutujemy na temat tej repliki mógłbyś łaskawie zadawać tam pytania. Pozdrawiam! sorry ale za bardzo dramatyzujesz użyłem opcji szukaj na cm.40c , cyme 40c zero wyników wiem że cyma 40 45 48 należą do jednej generacji ale niemam żadnych danych na temat osprzętu. Mogę się domyślać wyborowiec, ale szkoda wydawać kasę na domysły. przejrzałem temat o akm cyma 48m i nieznalazłem tam odpowiedzi. so szacunek Poza tym pisałeś to samo w innym temacie.... na prośbę wyborowca przeniosłem pytanie do dyskusji na temat cymy 48m. TEMAT DO WYKASOWANIA Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ja nie dramatyzuje tylko pomyśl co by było gdyby każdy nowy od tak piepsznoł sobie nowy temat bo mu się tak podoba...? Do tego masz 28 postów i nowym cie nazwać nie można... Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts