sanmateo Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Witam, posiadam mp5sd6 TM, chcę przełożyć do niej front set (cocking tube, lufa zewnętrzna, czy jak to się jeszcze nazywa) od mp5a4 TLF ale firmy CA. Teraz tak, u mnie w TM regulacja hopka jest na zewnątrz, a w CA z tego co się orientuję dopiero po otwarciuwyrzutnika łusek. W związku z tym że w TM wystaje bolec do reg. hopa mam pytanie czy front od CA będzie pasował do mojej repliki? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz, sanmateo Quote Link to post Share on other sites
snakeTHEhunter Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Chyba się nie doczekasz na odpowiedź, mój temat bez odpowiedzi taki już wisi 3 tygodnie :cry: Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 O to się nie martw, na ten bolec jest zrobiony mały frez który możesz sam zrobić przy użyciu małego pilnika. Quote Link to post Share on other sites
sanmateo Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 Kupiłem w ciemno, ale gdyby ktoś miał kiedyś ten problem - u mnie wszystko wchodzi beż żadnego piłowania, troszkę ciężko założyć chwyt, tak jak by był ze 1-2mm za długi ale ogólnie bezproblemowo. A hopa można cały czas ustawiać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts