kamiluspl Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Kupiłem sprężyne 120m/s i nie bardzo się znam na gearboxach, nie chcę w nim grzebać bo boje się ,że coś rozwale. Wiec jak by ktoś mógł mi wymienić sprężyne w mojej CM.031, to bardzo proszę o kontakt pod numer 668322404 lub pw. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Trza było na forum regionalnym napisać. Może Taps Ci to złoży? Myślę, że jeszcze ktoś w Legnicy się znajdzie pojętny i to poskłada do kupy. Jak już rozłożysz ręce to możesz podjechać do mnie jeśli masz taką możliwość (blisko w sumie). Quote Link to post Share on other sites
kamiluspl Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Może Taps Ci to złoży? Zapytam się go na pw, jeśli nie to poczekam jeszcze troche, może ktoś się znajdzie. W ostateczności podjade do Ciebie. Dzięki za pomoc i pozdrawiam :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Ja Ci to złożę. Quote Link to post Share on other sites
kamiluspl Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Zamykam Temat.!!! Jeszcze raz wielkie dzięki za założenie mi tej sprężyny Mohawk. Świetna robota naprawdę, zasięg zwiększył się o jakieś 10m jak nie wiecej :-P Pozdro Kamil Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts