qwerty01 Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 P&J M833 i well m4 r6 czy warto kupować używane??? Mam chrapkę na m4, a mam tylko 300 na replikę? co polecacie oprócz tego na górze???? Z góry dziękuje. PS. nic nie było w wyszukiwarce Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 nic? to wyszukiwarka musiała mieć zły dzień ;) http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=21580 mp5 z galaxy Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Tyle że MP5 to nie M4 :wink: Lepiej chyba jednak PJta - (nie używałem) Well (miałem używałem) ma nietypowe wszystko (poza GB chyba) Nawet magi mają niestandardowy rozmiar. Nie będzie łatwo dopaść sensowną emkę do 300 pln - kwestia polowania na allegro Jednak MP5tki i kałachy są nieco tańsze... Quote Link to post Share on other sites
egock Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 ...i trwalsze. MP5 ma bardziej zwartą konstrukcję, mniej rzeczy się tam może złamać. Choć M4 to M4. Mam M4 Wella już ze 3 lata, teraz go kolejny raz naprawiam i pewnie w przyszłości znów będę. Z tym karabinem trzeba biegać jak z jajkiem w rękach. Aczkolwiek wciąż jakoś działa:) Tego drugiego opisanego nie znam Quote Link to post Share on other sites
qwerty01 Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 (edited) Ja chciałbym m4 nie mp5 co do wydatków mogło by być 400. Nie ma m4 innych tańszych firm??? zastanawiam sie nad tym : karabin1 karbin2 karabin3 karabin4 karabin5 zastanawiam sie nad well m4 r7 albo r6 to opłaca sie etreme Edited September 11, 2009 by qwerty01 Quote Link to post Share on other sites
hasfa Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 (edited) Boże... za 400zł NIE DOSTANIESZ nawet średnio dobrej m4/16... Kup najlepiej nowe g36c JG lub 0.28 Cymy AK. Ewentualnie AUGA a2 JG. ;) dostałbyś także niezła sprężynę ze stajni np.. TM. polecam - g3 springa Tma. No chyba że jestes niezly mechanik i chce ci sie non stop naprawiać tego wella... (wiem co mówie, miałem ten... karabin...? :-F ) pozdrawiam, hasfa PS: Pamietaj, ja do niczego nie namawiam, tylko doradzam i pamiętaj, to Twój wybór! Edited September 11, 2009 by hasfa Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Najtańsze dobrze działające emki to PJ III generacji ~600 zł na taiwangunie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts