Patrol23pk Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Witam.Mam problem z suwadłem od cm031, a mianowicie gdzie moge znaleść tą sprężynkę( bądz mocniejszą) co służy do ,,powrotu suwadła", ponieważ suwadło nie ,,dobija do końca ( odległość do całkowitego zakrycia komory HU wynosi ok +/- 2 cm)". Nie wiedziałem jak to napisać wiec napisałem tak jak jest.Proszę o pomoc :poddanie: :poddanie: :poddanie: . Pozdrawiam.Patrol23pk Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Bardzo ciężko znaleźć taką sprężynę "na wymiar". Od długopisów są za cienkie, od tanich "pistoletów" za szerokie. Zmagałem się z tym w przypadku bety od JG. Spróbuj dać jakieś podkładki (może jakaś mosiężne tulejka o długości 1 cm?) na prowadnicę tej sprężyny od strony zatrzasku pokrywy. Powinno pomóc. ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 nie odbija bo pewnie włązi dalej spręzyna. załóz podkłdkę i spreżyne zalóż na pręt będzie oki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts